In curand va avea loc conferinta TE-RE-RD 2020

TE-RE-RD este o Conferință internațională pluridisciplinară, gandita ca un forum pentru schimbul de informații între oamenii de știință din comunitățile academice, de cercetare și dezvoltare din întreaga lume pe teme legate de mașini și echipamente termice și tehnologii, echipamente, tehnologii și politici pentru dezvoltarea rurală, conversia surselor regenerabile de energie și alte domenii tehnice.

O altă țintă a Conferinței este de a oferi tinerilor implicați în activități de cercetare (doctorat, master și studenți obișnuiți) oportunitatea de a disemina rezultatele muncii și de a învăța de la oamenii de știință experimentați.

De asemenea, sunt binevenite persoane și entități din industrie, agricultură, administrație, comerț, politică și mass-media care doresc să coopereze cu organizații academice și de cercetare și dezvoltare în domeniile Conferinței.

Lucrările acceptate și prezentate la TE-RE-RD 2019 vor fi publicate de E3S Web-of-Conferences Open Access proceedings in Environment, Energy si Earth Sciences (eISSN: 2267-1242), si indexate in Conference Proceedings Citation Index (Web of Science), Scopus, DOAJ, EBSC și alte baze de date științifice de prestigiu.

Pentru detalii vezi: http://www.tererd.pub.ro/